При приготуванні різних десертів, зокрема кремів, міксер відіграє важливу роль. Адже саме він допомагає досягти ідеальної консистенції крему за короткий час. Однак, щоб успішно збити крем, необхідно вибрати міксер правильної потужності.
Потужність міксера впливає на його здатність та ефективність роботи. У випадку збивання крему, необхідно звернути увагу на такі параметри як потужність і швидкість обертання віночків або насадок. Саме ці характеристики дозволяють міксеру впоратися із створенням ідеальної консистенції крему, не розмазуючи його по всій кухні.
Визначення оптимальної потужності міксера для збивання крему не так вже й складно. Зазвичай рекомендується вибирати міксер, що має потужність від 300 до 500 Вт. Цього буде достатньо для збивання крему середньої та невеликої щільності. Якщо вам доведеться часто займатися випічкою або приготуванням більш щільних видів кремів, то варто звернути увагу на міксери з потужністю від 600 до 800 Вт.
Тип крему | Текстура крему | Потужність мішалки ват |
---|---|---|
Збиті вершки | Легка та повітряна | 300-500 |
Сметана | Щільна | 500-700 |
Шоколадний крем | Щільна та густа | 700-1000 |
Олійний крем | Дуже щільна | 1000-1500 |
Якщо ви плануєте збивати рідке тісто, креми, соуси – то підійде потужність до 300 Вт. Якщо потрібно збивати тісто, дивіться на моделі 300 Вт і вище. Рекомендовані параметри: для ручних міксерів – 150-300Вт
Який потужності потрібний міксер для збивання крему?
Яка потужність потрібна: 250-400 Вт – такі моделі підходять для збивання крему та густого тіста до 1,5 кг. 450-600 Вт – ідеальні прилади у співвідношенні ціна та ефективність.Прекрасно підходять для перемішування в'язкого тіста та швидкого вбивання крему.
Яка потужність має бути у міксера, щоб збити білки?
Ручні моделі мають невелику потужність 200-300 Вт. Кращий вибір для збивання яєць у пишну піну, приготування вершків та мусів, а також рідкого та напіврідкого тіста для бісквітів, млинців та панкейків. Потужність стаціонарного міксера варіюється в межах 400-700 Вт, а тому легко справляється з крутим тестом.
Яким міксером краще збивати крем?
Вибирайте міксер потужністю понад 500 Вт. Найкращий варіант від 800 Вт. Так ви зможете збивати швидше і щільніші маси, наприклад, нугу. Учні, які користуються міксерами потужністю нижче 500 Вт (це міксери із цінової категорії до 10 тис.).