Смузі – це апетитний та корисний напій, який дозволяє отримати максимум корисних речовин із фруктів та овочів. Однак, багато людей, не маючи звичайного блендера, запитують: чи можна приготувати смузі за допомогою занурювального блендера, також відомого як "блендер-міксер"?
Занурювальний блендер – це зручний та компактний прилад, який дозволяє перемелювати та змішувати продукти безпосередньо в ємності, в якій вони знаходяться. І хоча він насамперед призначений для приготування пюре або супів, деякі моделі занурювальних блендерів оснащені ножами, які дозволяють подрібнювати та змішувати фрукти та овочі.
Таким чином, відповідь на запитання "Чи можна зробити смузі занурювальним блендером?" є позитивним. Якщо ваш занурювальний блендер має досить потужний мотор та гострі ножі, він здатний перемелювати фрукти та овочі у гладке пюре, створюючи смачні та корисні смузі.
Питання | Відповідь |
---|---|
Чи можна зробити смузі занурювальним блендером? | Так, смузі можна зробити занурювальним блендером, але не всі овочі та фрукти підходять для такого способу. Наприклад, м'які фрукти та овочі, такі як банани та авокадо, легко змішуються у занурювальному блендері. Однак твердіші фрукти та овочі, такі як яблука та морква, можуть бути важче пережовувати занурювальним блендером і можуть вимагати попередньої нарізки на дрібніші шматочки. |
Що не можна робити занурювальним блендером?
Чого робити не варто З цієї причини забороняється подрібнювати надто тверді або великі продукти, а також старатися з турборежимом. Крім того, фахівці LEX не рекомендують працювати з гарячими продуктами – це може затупити леза та стати причиною швидкого перегріву двигуна.
Який блендер підходить для приготування смузі?
Якщо ви готуєте в основному супи та смузі, вам вистачить 300-500 Вт. 600 Вт достатньо для виконання більшості завдань. Якщо вам потрібно часто подрібнювати горіхи, заморожені ягоди та лід, краще вибрати блендер потужністю 750-900 Вт. Щоб замішувати тісто, нагоді пристрій потужністю не менше 1 000 Вт.
Який блендер краще для смузі занурювальний чи стаціонарний?
Підіб'ємо підсумки, вибір блендера залежить від завдань: якщо плануєте подрібнювати багато і часто – краще віддати перевагу стаціонарному блендеру. Якщо збираєтеся користуватися ним час від часу – краще вибрати занурювальнийВін займе менше місця на кухні і ваші руки не втомлюються його тримати в короткі періоди часу.