Як можна смачно запекти курячу грудку

0 Comments 06:18

Як приготувати курячу грудку, щоб вона була соковитою?

Потрібно взяти велику каструлю, заповнити її на 2/3 водою, воду підсолити як для пасти або пельменів. Довести до кипіння, занурити в окріп курячі грудки та зняти з вогню. Ось у цій остигаючій воді через 20 хвилин ваша грудка приготується до ідеальної м'якості та соковитості всередині.

Як смачно запекти куряче філе?

Куряче філе загорніть у харчову плівку і відбийте кухонним молотком, щоб товщина шматочків була не більше 1,5 см. Після натріть олією та цукром із приправами. Викладіть на застелений пергаментом лист і запікайте 25-30 хвилин при температурі 200-220 °С.

Related Post

Навіщо носити бандану на руці: секрети стилю та переваги аксесуараНавіщо носити бандану на руці: секрети стилю та переваги аксесуара

Бандана на руці – це не лише модний аксесуар, але й корисний інструмент, який може бути використаний у різних ситуаціях. Ця маленька смужка тканини може стати ефективним способом висловити свою