Як правильно замаринувати м'ясо для шашликів

0 Comments 14:42

Як правильно маринувати м'ясо для шашлику?

М'ясо порізати кубиками, натерти сіллю та перцем, відкласти убік. Шафран вимочувати у воді 15 хвилин, цибулю нарізати кільцями, часник натерти. Укласти м'ясо в ємність, додати цибулю, часник, шафран та йогурт, все добре перемішати. Маринувати 5-7 годин. Збережена копія

Що додати в шашлик, щоб м'ясо було соковитим?

Досвідчені кухарі рекомендують взяти лимонний, апельсиновий чи гранатовий сік, ківі, кефір, сметану. Також можна використовувати пиво чи сухе біле вино. Ще один варіант – майонезАле врахуйте, що на вугіллі він підгоряє, а значить, шматочки шашлику, перед тим як смажити, потрібно буде обтерти.

Related Post

Різниця між багетом та батоном: що вибрати?Різниця між багетом та батоном: що вибрати?

Багет і батон – два основні види хліба, поширених у багатьох країнах. Вони мають схожу форму і часто використовуються як основа для страв та бутербродів. Однак, незважаючи на загальні риси,

Як зняти двері рено трафікЯк зняти двері рено трафік

Як відкрити задні двері Опель Віваро? Для відкриття дверей необхідно потягнути ручку блокування та відкинути задні двері на необхідний кут. Для забезпечення безпеки перед запуском двигуна необхідно переконатися, що всі

Визначте оптимальне дозування новокаїну для 1 г цефтріаксонуВизначте оптимальне дозування новокаїну для 1 г цефтріаксону

Новокаїн є одним із найбільш широко використовуваних анестезуючих препаратів у медицині. Це локальний знеболюючий засіб, який широко застосовується для забезпечення больового полегшення при різних процедурах та втручаннях. Цефтріаксон – це