Як роблять глазуровані сирки?
Глазують їх при температурі 60 ◦ З какаосодержащей глазур'ю. Її склад виглядає так: какао-порошок, цукор, ванілін і лецитин, що запобігає розшаровуванню глазурі. Надлишки глазурі здуваються за допомогою теплого повітря, що подається вентилятором через повітряне сопло глазурувальної машини.
Які глазуровані сирки найсмачніші?
Які глазуровані сирки найсмачніші: білоруські чи зарубіжні? Ось що показала дегустація наосліп
- "Молочна країна". Сирок у зеленій обгортці з дівчинкою вже став класикою. …
- "Мі-Шу". У народі відомий як «пандочка». …
- "Тимоша". …
- «Савушкін». …
- «Білоруська сирок». …
- «Бабушкина глечик». …
- Magija. …
- Nykštukas.