Як розтопити какао олію для торта?
Спосіб приготування:
- У каструлю насипаємо цукор.
- Молоко трохи підігріваємо та виливаємо в цукор 2 ст. …
- Злегка підтанув масло разом з какао-Порошком додаємо в каструлю.
- Перемішуємо всі інгредієнти між собою та ставимо на маленький вогонь, постійно їх помішуючи.
- Після того як масло розчинитись досипаємо 3 ст.
Збережена копія
Чи потрібно в кондитерську глазур додавати олію?
Щоб зробити глазур більш яскравого, насиченого кольору, ви можете додати харчові барвники. З їх допомогою можна надати глазурі будь-який потрібний колір. Якщо ви збираєтеся прикрашати глазур'ю торт, то додайте до її складу вершкове масло. Так ваша глазур стане м'якшою і ніжнішою.